2024 г. не започна особено добре за британското кралско семейство. За

...
2024 г. не започна особено добре за британското кралско семейство. За
Коментари Харесай

Принцесите, които отказаха помощ на двореца

2024 година не стартира изключително добре за британското кралско семейство. За пръв път в историята му двама от водещите дейни персони се оказаха в болница едновременно. Крал Чарлз и Кейт Мидълтън към този момент са изписани и се възстановят у дома след претърпени интервенции, само че ще им е належащо известно време, до момента в който се върнат към нормалните си отговорности.
 Крал Чарлз и изписването му от болница след интервенцията на уголемена простата
И Чарлз се прибра вкъщи

Още положителни вести от двореца

В тази обстановка и принц Уилям няма да участва на редица декларирани събития от съпричастност към брачната половинка си. А графиците на всички са запълнени и това несъмнено е подходяща обстановка за останалите от фамилията да получат своя звезден момент и да запълнят неналичията. Но, става известно, не всички имат сходни упоритости.

Още преди да застане отпред на престола, крал даде поръчка да понижи броя на работещите членове на кралското семейство, с което да стесни и разноските по тяхната прехрана. А с напускането на принц Хари и отлъчването на принц Андрю, напълно не остана кой да поеме безкрайните задължения.
 Снимка 640419

Беатрис и Йожени са единствените кръвно родени принцеси от своето генерации и би било добре да ги забележим в тази своя роля, изключително когато дворецът има голяма потребност от тях. Но двете сестри от години са избрали различен живот за себе си и фамилиите си.

И даже в изключителна обстановка като актуалната те не са съгласни да поемат част от кралските задължения и да дадат своя принос към короната. А, става известно, няма и по какъв начин някой да ги принуди, разясняват от She Knows.
 Снимка 553918

На този стадий, а наподобява и за в бъдеще, принцесите избират да поддържат своите родственици надалеч от камерите и прожекторите и да запазят естествени фамилно връзки. Техен приоритет също са съпрузите и децата им. А и двете имат сполучливи кариери, които също не могат да загърбят просто така.
 Кейт Мидълтън и изписването на принцесата от болница след коремната интервенция
Кейт Мидълтън най-сетне вкъщи

Принцесата е изписана от болница

Беатрис работи като вицепрезидент по партньорства и тактика в софтуерната компания Afiniti, до момента в който Йожени е шеф за художествена изложба на име Hauser & Wirth. И този техен избор от дълго време е явен и признат от крал Чарлз, по тази причина едва ли той ще им се разсърди, че няма да ударят по едно рамо в актуалната обстановка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР